Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

NEW KENWOOD TS-590

Kenwood TS590

Χαρακτηριστικά
Η Kenwood ® TS-590S που πραγματοποιήθηκε το ντεμπούτο του στο 2010 Dayton Hamvention. Είναι prvoides εντυπωσιακό, αλλά και προσιτό ερασιτέχνης λειτουργία με το HF και 6 ζώνες μετρητή. Χάρη σε ένα δέκτη κάτω-μετατροπή, στενό πρώτη στέγες φίλτρο και αφοσιωμένο πρώτη μίξερ, το TS-590S έχει το καλύτερο δυναμικό εύρος στην κατηγορία του, κατά τον χειρισμό των ανεπιθύμητων παρακείμενες ¹ εκτός συχνότητας σήματα. Έχοντας την πρώτη στέγες φίλτρου (6 kHz BW), αμέσως μετά το μίξερ ενισχύει την ικανότητα της blanker θορύβου να ασχοληθεί με την παρακείμενη σήματα εκτός συχνότητας. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό λάβει τις επιδόσεις, τα οποία αποκαλύπτουν τα σήματα που θα μπορούσαν να κρύβονται σε μικρότερο εξέδρες.
Kenwood ήταν η πρώτη στην Ερασιτεχνική αγορά Radio για την ανάπτυξη DSP στηρίζεται AGC στο IF στάδιο με το TS-870S. Αυτή η τεχνολογία DSP έχει πλέον ληφθεί στο επόμενο επίπεδο με το TS-590S. Με αυτό το νέο πομποδέκτη, ένα 32-bit DSP έχει αναπτυχθεί από την IF στάδιο προς τα εμπρός, το TS-590S σηματοδοτεί ένα τολμηρό νέο κεφάλαιο στην περήφανη ιστορία της Kenwood καταστεί συμπαγής, πομποδέκτες υψηλών επιδόσεων. Το DSP στηρίζεται AGC έχει βελτιωθεί για το σήμα στόχου στην IF ζώνη διέλευσης, αυτό το αποτέλεσμα βελτιώνεται σημαντικά in-band χαρακτηριστικά IMD που είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτές »κορυφή της γραμμής" πομποδέκτες κοστίζουν πολύ περισσότερο ¹ (Ή για 160/80/40 / 20/15 CW / SSB / FSK).
Το TS-590S μεταδίδουν τμήμα χρησιμοποιεί ένα σασί από χυτό αλουμίνιο σε συνδυασμό με μια μεγάλη θερμότητα νεροχύτη για την αύξηση της θερμότητας της αποτελεσματικότητας διάχυση. Το σύστημα ψύξης χρησιμοποιεί την ίδια ανεμιστήρας μεγέθους όπως κατά το προηγούμενο μοντέλο, αλλά τώρα χρησιμοποιεί δύο από αυτούς. Αυτό επιτρέπει οι οπαδοί να τρέχει σε πολύ χαμηλότερες στροφές, ενώ εξακολουθούν να παρέχουν μεγαλύτερη ροή αέρα. Κάτω RPM σημαίνει λιγότερο θόρυβο. Αυτό το βαρέων καθηκόντων σχεδιασμού TX είναι ικανό να αντέχει πολλές ώρες λειτουργίας υπό εξαντλητικές συνθήκες, όπως διαπιστώθηκε στην peditions DX-ή κατά τη διάρκεια διαγωνισμούς. Εξαιρετική απόδοση αναμένεται, σε συνδυασμό με την εργονομική λειτουργία. Η ARCP-590 πρόγραμμα ελέγχου Radio και ARHP-590 πρόγραμμα ραδιο οικοδεσπότης είναι διαθέσιμο ως δωρεάν download από το site Kenwood. Το TS-590S είναι Sky Command ® II έτοιμο

3 σχόλια: